Ben je klaar met het gedoe van boren en schroeven bij het installeren van jaloezieën? FrameBlinds biedt de perfecte oplossing met hun innovatieve raamdecoratie die geen boren vereist. Ontdek hoe FrameBlinds snel, stijlvol en zonder gedoe jouw ruimte kan transformeren.

Eenvoudige Installatie voor Elk Raamtype

Jaloezieën zonder boren betekenen eenvoudige installatie, en FrameBlinds maakt dit mogelijk voor elk raamtype. Met zelfklevende staalstrips en een magnetisch frame zijn de jaloezieën in slechts 5 minuten te plaatsen, zonder enig gereedschap. Of je nu traditionele ramen, draaikiepramen, of andere specifieke raamtypen hebt, FrameBlinds past zich moeiteloos aan.

Perfecte Pasvorm met Videocall Meethulp

FrameBlinds garandeert niet alleen eenvoudige installatie, maar ook een perfecte pasvorm met behulp van videocall meethulp. Door samen met jou de maten op te meten, zorgt FrameBlinds voor jaloezieën die naadloos aansluiten op jouw ramen. Dit maatwerk voorkomt giswerk en levert raamdecoratie op maat.

FrameBlinds producten

Of je nu kiest voor de Shutter, Plissé of Jaloezie, FrameBlinds levert niet alleen snel, maar ook direct zichtbaar resultaat. Transformeer jouw ruimte met stijlvolle raamdecoratie zonder lang te wachten op je nieuwe look.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak

FrameBlinds staat niet alleen voor gemak, maar ook voor duurzaamheid en onderhoudsgemak. De 25 mm lamellen zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Dit maakt FrameBlinds ideaal voor diverse ruimtes, van keukens tot vochtige badkamers. Maar ook in de woonkamer slaat het de plank niet mis.

Waarom Kiezen voor FrameBlinds?

  • Geen Gedoe met Boren: Stressvrije installatie zonder boren en schroeven.

  • Maatwerk Garantie: Videocall meethulp voor jaloezieën die altijd perfect passen.

  • Snelle Transformatie: Directe resultaten voor elk raamtype, zonder lang te wachten.

  • Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk: Kies voor raamdecoratie die lang meegaat en eenvoudig te onderhouden is.

FrameBlinds maakt jaloezieën zonder boren niet alleen mogelijk, maar ook stijlvol en snel. Transformeer jouw ruimte vandaag nog met FrameBlinds en geniet van directe stijl en gemak in huis.

Meer info
  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk