Je monteert je FrameBlinds raamdecoratie in 4 stappen. De stappen zijn ontvetten, primeren, staalstrips plakken en als laatste klik je de FrameBlinds op de staalstrips. Benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk de instructievideo of lees de instructies direct onder de video.

Hoe monteer ik mijn FrameBlinds raamdecoratie?

Je FrameBlinds raamdecoratie is erg eenvoudig te monteren. Je plaatst je FrameBlinds in 4 eenvoudige stappen in je kozijn:
1) Ontvet je ondergrond met de meegeleverde ontvettingsdoek (met sticker 1).
2) Primer je ondergrond met de meegeleverde primerspons (met sticker 2) en laat drogen.
3) Plaats de (zelfklevende) staalstrip zo dicht mogelijk rond je raamoppervlak en druk de staalband met het ontvettingsdoekje goed aan.
4) Plaats het magnetisch frame in je raam, tegen de zojuist geplaatste staalstrips.

Je FrameBlinds zijn nu geplaatst zonder te schroeven of te boren. Zo eenvoudig kan het plaatsen van jouw FrameBlind zijn. Wil je meer informatie of hulp bij het monteren? Mail ons op via de contactpagina of bel ons op 085 024 00 61.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk