Raamdecoratie, ook wel raambekleding genoemd, voor draaikiepramen is raamdecoratie dat geschikt is voor draaikiepramen. Dit kunnen zowel decoratieve als warmtewerende oplossingen zijn. Het is hele specifieke raamdecoratie omdat het ook in de schuine stand van het raam, in de kiepstand, het glas moet volgen.

Wat zijn nadelen bij traditionele raamdecoratie voor draaikiepramen?

De grootste nadelen van traditionele raamdecoratie bij het gebruik bij een draaikiepramen zijn dat het het glas niet volgt in de kiepstand en ruimtegebrek tussen plafond en raam, zodat het draaikiepraam niet kan kiepen en/of draaien. Een bijkomend nadeel van traditionele raamdecoratie is dat het altijd geschroefd wordt. Dit kan op kunststof- of aluminium kozijnen blijvende schade aanrichten of zelfs problemen geven met de garantie van de kozijnen.

Wat is de oplossing voor de raamdecoratie bij draaikiepramen?

FrameBlinds ontwikkelde een oplossing: raamdecoratie in een magnetisch frame, die door middel van zelfklevende staalstrips gemakkelijk op het kozijn te plaatsen zijn. Deze zijn zowel te plaatsen op draaikiepramen, maar ook op het vaste raam. Zo blijft het een mooi één geheel.

Waarom kiezen voor FrameBlinds bij een draaikiepraam?

De FrameBlinds Raamdecoratie heeft geen afhangende optrekkoordjes, die hinderlijk zijn als een draaikiepraam in de kiepstand staat. ook volgt het perfect de glaslijn in de kiepstand. De montage is erg gemakkelijk en zonder boren of schroeven uit te voeren.

Hoe plaats ik mijn FrameBlinds raamdecoratie in mijn dakkapel?

Het plaatsen van FrameBlinds op een draaikiepraam is erg eenvoudig en binnen 5 minuten uit te voeren. Allereerst ontvet je de glaslat van het draaikiepraam goed met het bijgeleverde ontvettingsdoekje. Op het product zijn de zelfklevende staastrips reeds aanwezig. Deze plaats je één voor één rondom de glaslijn op de glaslatten. Druk de staalstrips nu goed aan met het doekje om alle lucht er goed onder uit te drukken.

Als laatst kun je het magnetische frame met de door jou gekozen raamdecoratie in het raam klikken. Erg eenvoudig en door iedereen gemakkelijk te doen.

Je FrameBlinds zijn nu geplaatst zonder te schroeven of te boren. Zo eenvoudig kan het plaatsen van jouw FrameBlind zijn. Wil je meer informatie? Kijk gerust verder op onze productpagina's of bel ons op 085 024 00 61.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk