Ervaar een revolutie in raamdecoratie met de FrameBlinds Jaloezie in Frame. Dit doelmatige product biedt niet alleen een eigentijds design maar zorgt ook voor een snelle transformatie van jouw ruimte, en dat allemaal binnen slechts 5 minuten. Ontdek hoe deze jaloezieën in frame jouw interieur kunnen verrijken met hun unieke combinatie van stijl en functionaliteit.

Eenvoudige Installatie:

FrameBlinds maakt het mogelijk om binnen een handomdraai jouw ruimte te vernieuwen. Het magnetische frame maakt installatie op vlakke kozijnen, ramen en deuren zeer gemakkelijk. Plak simpelweg de zelfklevende staalstrips rondom het glas, klik het magnetische frame erop, en voilà – jouw nieuwe raamdecoratie is klaar voor bewondering.

Handige Bediening:

De bedieningsgreep aan de onderlat maakt het op- en neerlaten van de jaloezie moeiteloos. Geen gedoe meer met verwarde koordjes op de vensterbank. Het tuimelstokje, beschikbaar aan zowel de linker- als rechterzijde, biedt een eenvoudige manier om de lamellen te kantelen, waardoor je in een handomdraai de gewenste hoeveelheid licht en zicht creëert.

Onderhoudsgemak:

Naast de snelle installatie is ook het onderhoud van de FrameBlinds Jaloezie een fluitje van een cent. Een simpele afname met een natte doek houdt je jaloezieën in topconditie. Ideaal voor keukens en vochtige ruimtes, waar gemorste vloeistoffen en vochtige omstandigheden geen zorgen meer zijn.

Op Maat Gemaakt:

Geen raam is hetzelfde, en FrameBlinds begrijpt dat. Kies uit diverse kleuren voor zowel de frames als de lamellen. Op onze samplebox pagina kun je alle kleuropties verkennen en gratis samples aanvragen, zodat jouw raamdecoratie perfect bij jouw stijl past.

Duurzaamheid en Reparatie:

FrameBlinds staat voor duurzaamheid. In geval van een defect kunnen alle onderdelen afzonderlijk worden besteld. We halen het defecte product vaak op en repareren het in onze fabriek, variërend van kapotte remmen tot gebroken koorden. Zo bespaar je kosten en verleng je de levensduur van je FrameBlinds product.

Conclusie:

Kies voor een revolutie in jouw raamdecoratie met FrameBlinds Jaloezieën in Frame. Met een installatie in slechts 5 minuten combineer je snelheid met stijl, waardoor jouw interieur een nieuwe dimensie van elegantie krijgt. Ontdek de unieke voordelen van FrameBlinds en laat jouw ramen stralen.

Meer info
  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk