Jazeker, dat kan. We hebben een showroom in Woerden waar je al onze producten en kleuren in het echt kunt zien. We zijn gevestigd in de "Hofclub" in het Hofstaete gebouw, tegenover het St. Antonius Ziekenhuis, aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden. Op vrijdag zijn we geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Voor bezoek op andere dagen kun je telefonisch een afspraak maken via 085 024 00 61.

De FrameBlinds Plissé, Shutter en Inzethor kunnen we het snelst leveren, vaak binnen 2 weken. De FrameBlinds Jaloezie heeft een langere levertijd, ongeveer 5 weken.

De staalstrips zijn zeer gemakkelijk te verwijderen van iedere ondergrond. Er blijft een plaklaag en wat foam achter. Deze zijn met stickerverwijderaar, een doek en een ruitenreiniger verwijderbaar.

Je kunt de staalstrips eenvoudig inkorten met een schaar. Zorg dat je de staalstips altijd op een vlakke ondergrond plakt.

Dat hangt af van je kozijn of raam. Ze moeten in ieder geval altijd op een vlakke ondergrond worden geplakt, zo dicht mogelijk bij het glas. Bij het inmeten geeft de FrameBlinds expert je daar al tips over. Zorg er in ieder geval voor dat het frame straks je staalstrips afdekt!

Uiteraard zitten de FrameBlinds staalstrips goed vast. We leveren een ontvettingsdoekje en een primer mee zodat de staalstrips goed hechten aan je kozijn. Klik hier om onze montage video te bekijken.

Ja zeker! Met alle producten van FrameBlinds behoud je alle ruimte en kan je draaikiepraam draaien en kiepen zonder belemmeringen.

Verschillende kleuren stoffen zijn leverbaar. Op onze samplebox pagina kun je alle kleuren bekijken. Vanuit hier kun je ook gratis samples aanvragen. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Alle RAL-kleuren zijn leverbaar. De standaard kozijnkleuren RAL (9016, 9010, 9005, 9001, 7016) zijn zonder meerprijs. Andere kleuren zijn leverbaar voor een meerprijs van €90,- per frame.

Onze Locatie
Gebouw Hofstaete
Zaagmolenlaan 4, 3447GS Woerden
Openingstijden Showroom:
Maandag t/m Donderdag: Op Afspraak
Vrijdag: Vrije inloop van 9 tot 17 uur
Zaterdag: Op Afspraak
Zondag: Gesloten

Telefoon

085 024 00 61

E-mail