Raamdecoratie, ook wel raambekleding genoemd, voor kunststof kozijnen zijn alle mogelijke soorten aankleding voor de binnenkant van je ramen met kunststof kozijnen. Het is een verzamelnaam voor alle denkbare soorten.

Wat zijn de problemen die ik met de montage van raamdecoratie op kunststof kozijnen zal ervaren?

Het allergrootste probleem met het plaatsen van raamdecoratie op kunststof kozijnen is dat er bij traditionele raamdecoratie altijd schroeven aan te pas komen om het te bevestigen. Dit maakt onuitwisbare schade (gaatjes) in het kunststof als je de raamdecoratie ooit vervangt. Een ander groot probleem kan zijn dat de fabrikant van de kunststof kozijnen of de woningbouw (bij huurwoningen) verbieden in de kunststof kozijnen te boren of te schroeven, omdat dan de garantie op de kozijnen vervalt.

Wat is de oplossing voor raamdecoratie op kunststof kozijnen?

FrameBlinds onderkende dit probleem en ontwikkelde een oplossing: de FrameBlinds Raamdecoratie hoef je namelijk niet te schroeven of te boren. Je maakt dus geen onuitwisbare schade aan de kunststof kozijnen en behoud je volledige garantie. Ook bij huurwoningen is de woningbouw hiermee tevreden gesteld.

Hoe monteer ik FrameBlinds raamdecoratie op mijn kunststof kozijnen?

Het monteren van FrameBlinds raamdecoratie is erg eenvoudig. Bij het product wordt een ontvettingsdoekje meegeleverd. Daarmee ontvet je het kozijn goed. Vervolgens plak je de meegeleverde, zelfklevende, staalstrips op het vlakke deel van het kozijn, zo dicht mogelijk naast het glas. Druk ze goed aan zodat alle lucht er onder uit is. Vervolgens klik je gemakkelijk het magnetische frame met de raamdecoratie op de zojuist aangebrachte staalstrips. Een FrameBlinds product is binnen 5 minuten te plaatsen. bekijk onze montagevideo hier.

Je FrameBlinds zijn nu geplaatst zonder te schroeven of te boren. Zo eenvoudig kan het plaatsen van jouw FrameBlind zijn. Wil je meer informatie? Kijk gerust verder op onze productpagina's of bel ons op 085 024 00 61.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk