Levering

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Voor jou is de verzending dus altijd gratis. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen proberen wij binnen 3 weken voor jou op maat te produceren en te leveren. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij zullen je via de e-mail op de hoogte houden van de (verwachte) leveringsdag. Uiterlijk de dag voor de levering zullen we je een "track and trace informatie" sturen zodat jij je bestelling zorgvuldig kan volgen. Hierdoor is het niet nodig om de hele dag thuis te blijven. Over het algemeen zal je bestelling geleverd worden tussen 09:00 en 18:00. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Voordat wij overgaan tot productie zullen wij de door jou ingevoerde maten altijd eerst controleren. Hiermee willen wij fouten in de maat tot het minimum beperken. Helaas kan het voorkomen dat het artikel toch niet past. Wij zullen in dit geval het artikel kosteloos opnieuw voor je produceren en nemen het oude artikel weer retour.

Producten die je bij ons koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen je gegevens dan nog voor je te wijzigen.


Heb je een vraag?

Geen probleem, wij staan voor je klaar! We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wil je telefonisch contact? Bel dan met 085 024 00 61. Klik hier om naar ons formulier te gaan. En we beantwoorden je vraag z.s.m.