Wat is een magneetframe raamdecoratie?

Een magneetframe raamdecoratie is een unieke manier van raamdecoratie of raambekleding zonder dat je schroeven of boren hoeft te gebruiken. Het gebruikt een stevig en slank magneetframe wat wordt vastgezet met behulp van een zelfklevende staalstrip. Deze plaatsing kost maar 5 minuten en zo ben je direct klaar!

Hoe werkt een magneetframe raamdecoratie?

Als je de magneetframe raamdecoratie van FrameBlinds binnen krijgt is het product al volledig in elkaar gezet en direct te plaatsen. Je ontvet en primert de glaslatten of het kozijn eerst met de bijgeleverde doekjes en plakt de zelfklevende staalstrips op de glaslatten of het kozijn. Nu klik je het magnetische frame simpelweg op de staalstrips. Dit neemt niet meer dan 5 minuten van je tijd.

Waarom zou ik voor een magneetframe raamdecoratie van FrameBlinds kiezen?

Met FrameBlinds ben je verzekerd van een prachtig resultaat waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over schade door schroeven of het boren van gaten. FrameBlinds heeft een unieke manier van verpakken en vervoeren. Zo komt je product altijd vrij van schade bij je aan. Daarnaast is het plaatsen ook zeer eenvoudig omdat je geen schroeven hoeft te gebruiken. FrameBlinds producten worden op een unieke maniet samen met jou ingemeten, namelijk via een videocall. Op deze manier garanderen we dat het product past. Past het niet, dan ontvang je gratis een passend product. Kortom, met FrameBlinds ben je verzekerd van een prachtige raamdecoratie, gemakkelijk en snel geplaatst zonder zorgen!

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk