Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van het interieur van uw huis. Het kan echter moeilijk zijn om raamdecoratie te kiezen die perfect bij uw smaak past én die makkelijk te bevestigen is. Gelukkig is er raamdecoratie zonder boren: een eenvoudige, elegante oplossing voor elk raam!

Raamdecoratie zonder boren is eenvoudig te bevestigen met speciale zelfklevende staalstrips en magneetsysteem. Dit maakt het makkelijk om de raamdecoratie precies op de juiste plek te bevestigen, zonder dat u gaten in uw muren of kozijnen hoeft te boren. Bovendien is er geen risico op beschadiging van het raam of het kozijn, omdat er geen spijkers of schroeven worden gebruikt.

Raamdecoratie zonder boren is verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en designs. Zo kunt u altijd de perfecte raamdecoratie vinden voor uw huis. Of u nu kiest voor een lichtdoorlatende stof of verduisterend, een jaloezie of een shutter, met raamdecoratie zonder boren kunt u altijd uw ramen precies de look geven die u wilt.

Bovendien is raamdecoratie zonder boren ook nog eens makkelijk te verwijderen. Dit maakt het ideaal voor mensen die gemakkelijk de ramen willen zemen. Raamdecoratie zonder boren is dus niet alleen eenvoudig te bevestigen, maar ook gemakkelijk te verwijderen.

Kortom, raamdecoratie zonder boren is een eenvoudige, elegante oplossing voor vrijwel elk raam. Het is makkelijk te bevestigen, verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en designs en gemakkelijk te verwijderen. Kies voor raamdecoratie zonder boren en geef uw ramen de perfecte look!

Onze raamdecoratie is uniek omdat je er geen gaatjes voor hoeft te boren! Wil je meer informatie over onze FrameBlinds? Kijk gerust verder op onze productpagina's of bel ons op 085 024 00 61.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk