Wat zijn plissé gordijnen zonder boren?

Plissé gordijnen zijn een veelzijdige en strakke raamdecoratiesoort, verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren. Door middel van plissé gordijnen zonder boren, kun je ramen op een eenvoudige en moderne manier bedekken. Met gebruik van het FrameBlinds systeem, hoef je niet in je kozijnen te boren en geen gebruik te maken van schroeven.

Hoe werken plissé gordijnen zonder boren?

FrameBlinds plissé gordijnen zonder boren werken met een uniek magnetisch frame dat gemakkelijk aan het kozijn wordt bevestigd. In plaats van te boren of schroeven, plak je de meegeleverde zelfklevende staalstrips op de glaslatten of het kozijn. Daarna klik je eenvoudig het magnetische frame met de reeds voorgemonteerde raambekleding er op en klaar is je raamdecoratie. De plissé gordijnen zijn standaard top down en bottom up en voorzien van handige remmetjes in de 2 treklijsten. Hierdoor is het product optimaal geschikt om dat deel van het raam te bedekken wat je zelf wilt. Er is een transparante-, een lichtdoorlatende- en een verduiterende stofkwaliteit, allemaal in vele mooie en stijlvolle kleuren.

Hoe weet ik zeker dat mijn plissé gordijnen zonder boren passen?

Om er zeker van te zijn dat je plissé gordijnen op de juiste manier gemeten worden, voert FrameBlinds een video call met de klant. Door middel van deze afspraak meten en bekijken we de situatie en zorgen we dat alle informatie wordt gegeven om straks ook de montage heel gemakkelijk te laten verlopen. Zo weten we zeker dat straks je FrameBlinds plissé gordijnen perfect passen. Mocht je plissé gordijn niet passen, dan vervangt FrameBlinds het product gratis!

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk