Heb je ooit gedacht aan mooie raamdecoratie zonder gedoe met boren? Ontmoet FrameBlinds Plissé Gordijn, de oplossing voor wie op zoek is naar elegantie en gemak zonder enige schroef. In dit artikel ontdekken we de wereld van Plissé gordijnen zonder boren en waarom FrameBlinds een verstandige keuze is.

FrameBlinds Plissé: Eenvoudig, Duurzaam en Functioneel

  • Harmonica Vouwen en Duurzaam Polyester: FrameBlinds Plissé maakt gebruik van 25 mm harmonica vouwen, ook bekend als het "muizentrappetje". Deze vouwen, gemaakt van duurzaam polyester, voegen stijl toe aan je interieur en bieden duurzame functionaliteit.
  • Geen Zichtbare Koorden of Touwtjes: Opmerkelijk is de afwezigheid van zichtbare koorden of touwtjes, behalve bij de transparante versie waar ze subtiel aanwezig zijn. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.
  • Installatie Zonder Boren: Wat FrameBlinds Plissé echt onderscheidt, is de installatie zonder boren. Dankzij unieke zelfklevende staalstrips en een magnetisch frame geniet je in slechts 5 minuten van prachtige raamdecoratie.

Top Down and Bottom Up Bediening voor Gemak

FrameBlinds Plissé biedt niet alleen esthetische waarde, maar ook gebruiksgemak met de "top down and bottom up" bediening. Geïntegreerde trekstijlen en verstopte remmetjes in de hoeken zorgen voor optimale afdichting en voorkomen scheef hangen.

Variatie in Stoffen en Kleuren

Kies uit verschillende stoffen en kleuren om de FrameBlinds Plissé aan te passen aan jouw stijl. Of je nu een transparante stof wilt voor behoud van zicht, de lichtdoorlatende stof voor behoud van licht of een verduisterende variant.

Bestel Zonder Zorgen: Maatgarantie en Snelle Levertijd

Met FrameBlinds geniet je van een videocall meethulp voor gegarandeerde perfecte pasvorm. Past het toch niet? Wij dragen het risico en leveren kosteloos een passend product. Standaard producten hebben een snelle levertijd van 2-3 weken.

Ontdek FrameBlinds Plissé: Elegant Gemak zonder Boren voor Jouw Perfecte Raamdecoratie

Upgrade je ramen met FrameBlinds Plissé, dé raamdecoratie zonder boren. Profiteer van eenvoudige installatie met zelfklevende staalstrips en een magnetisch frame. Ervaar top-down en bottom-up bediening, variatie in stoffen en kleuren, en geniet van onze maatgarantie. Bestel nu voor snelle levering binnen 2-3 weken en ontdek de perfecte combinatie van gemak, stijl en duurzaamheid voor jouw interieur

Meer info
  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk