Raamdecoratie, ook wel raambekleding genoemd, is een verzamelnaam voor alle soorten zon- of lichtwering die binnen het huis wordt geplaatst. Raamdecoratie kan een ruimte een sfeervolle en stijlvolle uitstraling geven. Het is belangrijk om de juiste raamdecoratie te kiezen die bij het interieur en de stijl van de ruimte past. Er zijn veel verschillende soorten en stijlen raamdecoratie verkrijgbaar, dus er is voor iedere smaak en budget wel wat wils.

De eerste stap is om te beslissen welk soort raamdecoratie je nodig hebt. Boren in ramen en kozijnen is niet altijd de beste optie, vooral niet als u niet zeker weet of u de raamdecoratie later weer wilt verwijderen zonder gaten achter te laten. Gelukkig zijn er ook raamdecoraties zonder boren.

Denk aan de volgende soorten raamdecoratie als u wilt kiezen voor FrameBlinds:

FrameBlinds Jaloezieën
Jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie. Ze zijn gemaakt van aluminium en kunnen in verschillende stijlen worden gemaakt. Jaloezieën zijn een goede keuze als je wilt dat je ramen beschermd zijn tegen de zon en dat u het licht optimaal kunt regelen.

FrameBlinds Plisségordijnen
Plisségordijnen zijn een andere optie voor raamdecoratie. Ze zijn gemaakt van een plisséstof en kunnen in verschillende kleuren en types worden gemaakt. Plisségordijnen zijn een goede keuze als je wilt dat je ramen beschermd zijn tegen de zon of tegen lichtinval, bijvoorbeeld voor de slaapkamer.

FrameBlinds Shutters
Als laatste kun je kiezen voor onze Shutters als raamdecoratie. Ze zijn gemaakt van dikke aluminium horizontale lamellen en kunnen in verschillende kleuren worden gemaakt.

FrameBlinds staat altijd open voor vragen en suggesties van klanten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur (085 024 00 61) en per e-mail () 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk