FrameBlinds biedt een unieke oplossing voor raamdecoratie voor dakkapellen: plissé gordijnen zonder te boren. Onze innovatieve magneetstrip zorgt ervoor dat de plissé gordijnen gemakkelijk en snel te plaatsen zijn, zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden. Dit maakt onze plissé gordijnen ideaal voor mensen die snel en eenvoudig hun dakkapel willen bekleden zonder schade aan de ondergrond.

Wat is plissé raamdecoratie voor een dakkapel?

Doordat FrameBlinds producten gemonteerd worden op het kozijn of het draaikiepraam wordt de werking van de ramen niet belemmerd. Plissé raamdecoratie is een uitstekende oplossing als je op zoek bent naar meer privacy of warmtewering in een dakkapel. Door de als "muizentrappetje" gevouwen stof kan het zonlicht gereguleerd worden. Door de verschillende varianten kan hetdoorzictig, lichtdoorlatend of verduiterend worden. Het voordeel van plissé raamdecoratie is dat het makkelijk te bedienen en te reinigen is. Daarnaast is het pakketje stof van de plissé heel klein als je het volledig omhoog of naar beneden doet. Hierdoor wordt je uitzicht nauwelijks belemmerd.

Waarom kiezen voor plissé gordijnen van FrameBlinds voor je dakkapel?

In 5 minuten te plaatsen: onze unieke magneetstrip maakt het mogelijk om de plissé gordijnen snel en eenvoudig op te hangen, zonder te boren of te schroeven.
Maatgarantie: wij garanderen dat de plissé gordijnen passen, ook als dit niet het geval blijkt te zijn na het opmeten. Dit doen we door samen met de klant de maten op te meten via een videocall. Zo kun je er zeker van zijn dat het product past.
Nederlands product: alle plissé gordijnen van FrameBlinds worden volledig in Nederland geproduceerd. Zo kun je rekenen op korte levertijden.
Eenvoudig te reinigen: onze plissé gordijnen zijn gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel. Zo blijven ze lang mooi en functioneel.

Hoe kun je plissé gordijnen van FrameBlinds bestellen voor je dakkapel?

Bestellen van onze plissé gordijnen is eenvoudig en snel. Je kunt ze online bestellen via onze website, of je kunt contact opnemen met onze klantenservice om je vragen te stellen en advies te krijgen over welke plissé gordijnen het beste bij jouw dakkapel passen. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Met een product van FrameBlinds kun je er zeker van zijn dat je snel en eenvoudig stijlvolle plissé gordijnen op je dakkapel kunt installeren, zonder te boren of te schroeven. Onze unieke magneetstrip en onze maatgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt kiezen voor onze plissé gordijnen, zodat je snel kunt genieten van een mooi en gemakkelijk te installeren product.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk