Kunststof kozijnen in dakkapellen zijn steeds meer een uitdaging voor raamdecoratie. Zoek je raamdecoratie welke geschikt is voor dakkapellen? Dan is raamdecoratie voor kunststof kozijnen in dakkapellen de perfecte oplossing! raamdecoratie voor kunststof kozijnen in dakkapellen is namelijk geschikt voor dakkapellen. Dakkapellen geven je huis meer ruimte en vermeerderen de waarde van je huis. Tegenwoordig zijn bijna alle kozijnen in dakkapellen van kunststof. Dakkapellen en kunststof kozijnen geven je een enorme uitdaging; het zoeken van geschikte raamdecoratie.

Wat zijn de problemen die ik met traditionele raamdecoratie in mijn dakkapel zal ervaren?

De problemen die je in een dakkapel met raamdecoratie zal ervaren is dat je het niet uit 1 stuk aan het plafond kunt hangen. Dit betekent dat je ramen niet meer kunnen kiepen en/of draaien door de beperkte ruimte tussen plafond en raam.

Een ander probleem is dat ook plaatsing van rolgordijnen op de draaikiepramen niet gemakkelijk kunnen doordat de montagesteunen tegen de zijwanden van de dakkapel draaien als je het raam open draait. Het laatste grote nadeel van traditionele raamdecoratie is dat het niet donker te maken is door de vele en grote kieren. Van verduisterende rolgordijnen is de stof bijvoorbeeld volledig lichtdicht, maar er komt zoveel licht omheen dat het verre van donker wordt.

Wat is de oplossing voor de raamdecoratie in mijn dakkapel?

Bij FrameBlinds hebben we de perfecte oplossing voor al jouw raamdecoratie in dakkapellen. Onze raamdecoratie is geschikt voor dakkapellen, waardoor je niet hoeft te schroeven of boren. Daarnaast hoef je onze raamdecoratie ook niet te bevestigen aan het plafond, waardoor je draaikiepramen altijd (zonder problemen) geopend kunnen worden.

Hoe plaats ik mijn FrameBlinds raamdecoratie in mijn dakkapel?

FrameBlinds raamdecoratie is een geweldige manier om uw dakkapel te versieren. Het is echter belangrijk om de juiste plaatsing van uw FrameBlinds te bepalen, zodat u het meeste uit uw raamdecoratie kunt halen. Gelukkig is het plaatsen van uw FrameBlinds in uw dakkapel een eenvoudige taak die u in een paar eenvoudige stappen kunt voltooien:
1) Ontvet je ondergrond van je dakkapel met de meegeleverde ontvettingsdoek.
2) Plaats de (zelfklevende) staalstrip zo dicht mogelijk rond je raamoppervlak.
3) Plaats je het magnetisch frame in je raam, tegen de zojuist geplaatste staalstrips.

Je FrameBlinds zijn nu geplaatst zonder te schroeven of te boren. Zo eenvoudig kan het plaatsen van jouw FrameBlind zijn. Wil je meer informatie? Kijk gerust verder op onze productpagina's of bel ons op 085 024 00 61.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk