Verduisterende Plissé gordijnen op maat zijn een moderne en stijlvolle vorm van raamdecoratie voor ieder raamtype. Maar wat is een plissé gordijn precies en waarom worden deze vaak op maat gemaakt?

Wat is een plissé gordijn?

Een plissé gordijn (ook wel plissé hordeur genoemd) is een soort gordijn dat bestaat uit horizontale latten of lamellen. De latten worden samengehouden door een dunne stof. Dit soort gordijn wordt veel toegepast bij moderne en klassieke interieurstijlen.

Waarom op maat?

Doordat plissé gordijnen op maat gemaakt worden, zijn ze perfect geschikt voor elk raamtype. Daarnaast zijn de afmetingen van het gordijn precies goed, waardoor er geen overlast van lichtinval of geluiden door de gaten valt. Door de perfecte pasvorm krijgt het plissé gordijn een luxe uitstraling.

FrameBlinds Plissé Gordijnen op maat

Plissé gordijnen op maat van FrameBlinds zijn een ideale oplossing en zien er niet alleen luxe uit, maar zijn ook nog eens gemakkelijk te installeren zonder enige technische kennis. Je maakt gebruik van de zelfklevende strips en het magnetische frame, waardoor je de plissé gordijnen binnen de kortste keren kan bevestigen en zo helemaal klaar bent. Door de unieke kwaliteit van het materiaal is het gordijn stof- en vuilafstoting en kun je hem makkelijk schoonmaken In deze kwaliteit is deze perfect geschikt voor intensief gebruik. En dat allemaal zonder dat je gaat schroef of boren!

Waarom FrameBlinds Plissé Gordijnen?

Kortom, Plissé Gordijnen op maat van FrameBlinds zijn ideaal voor elke ruimte. Ze zijn levenslang gegarandeerd en bovendien is de kwaliteit van het materiaal gecertificeerd. Je maakt gebruik van de zelfklevende strips en het magnetische frame, waardoor je de plissé gordijnen binnen een mum van tijd klaar bent. Door de unieke kwaliteit van het materiaal is het gordijn stof- en vuilafstoting en kun je hem makkelijk schoonmaken In deze kwaliteit is deze perfect geschikt voor intensief gebruik. En dat alles gegarandeerd zonder schroeven of boren.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk