Zonwering voor een dakkapel is een oplossing voor het glas in een dakkapel die de hitte en / of het licht buiten houdt.

Waarom zonwering voor een dakkapel?

Zonwering voor een dakkapel is vrijwel altijd nodig om warmte en licht te kunnen reguleren. Waar eerst een geïsoleerd dak was met pannen, in nu een dakkapel ontstaan. Hierdoor valt er veel meer licht naar binnen en bovendien warmt het veel sneller op dan voorheen door het grote glasoppervlak en het platte dak.

Wat is de beste oplossing voor zonwering voor een dakkapel?

De beste oplossing voor zonwering voor een dakkapel is de verduisterende FrameBlinds Plissé. De montage vindt geheel zonder schroeven of boren plaats en het houdt heel veel warmte die door het glas komt tegen. Bovendien kun je het er lekker donker mee maken. Ideaal voor een slaapkamer.

Hoe bevestig je FrameBlinds zonwering voor een dakkapel?

De montage voor een FrameBlinds zonwering voor een dakkapel is heel simpel en is bovendien geschikt voor zowel het draaikiepraam als voor het vaste kozijn er naast. Je ontvet eerst de kozijnen of glaslatten direct naast het glas met het bijgeleverde alcoholdoekje, vervolgens plak je de meegeleverde zelfklevende staalstrips op kozijn of glaslat. Nu klik je eenvoudig het magnetische frame met de zonwering op de zojuist aangebrachte staalstrips en je FrameBlinds zonwering is klaar voor gebruik. Klik hier voor onze video over uitleg van de montage van FrameBlinds zonwering.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk