Raambekleding is een soort bekleding of afwerking voor ramen. Het dient om lichtinval te regelen, privacy te verhogen en de uitstraling van een ruimte te verbeteren. Er zijn verschillende soorten raambekleding, zoals gordijnen, jaloezieën, shutters en plissés, die elk hun eigen unieke kenmerken en voordelen hebben. Raambekleding kan gemaakt zijn van verschillende materialen zoals textiel, vinyl, hout of aluminium en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen om aan te passen aan de behoeften en smaak van de gebruiker.

FrameBlinds is gespecialiseerd in raambekleding zonder boren. Onze unieke raambekleding bevestig je eenvoudig met zelfklevende staalstrips en een magnetisch frame en is binnen 5 minuten geplaatst. Met onze videocall service meten we de maten van jouw raam op en bieden we maatgarantie. Zo weet je zeker dat de FrameBlind altijd past en hoeft je je geen zorgen te maken over boren of schroefgaatjes in muren of kozijnen.

Onze raambekleding zonder boren is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals plissé, jaloezie en shutter. Zo kun je zelf bepalen welk type raambekleding het beste bij jouw wensen en interieur past.

Onze plissé raambekleding is bijvoorbeeld perfect voor vrijwel alle ramen, omdat je deze eenvoudig kunt opvouwen en zo de hoeveelheid licht naar wens kunt regelen (van transparant tot verduisterend). Ideaal voor de privacy.

Onze jaloezie raambekleding is ideaal voor kleinere ramen. De FrameBlinds jaloezie heeft geen hinderlijk optrekkoord, maar een bedieningsgreep. De horizontale lamellen kantel je door middel van een tuimelstaafje. De FrameBlinds jaloezie is ideaal om de hoeveelheid licht te regelen, maar je kunt het er niet donker mee maken.

Onze shutter raambekleding is een prachtig luxe product. De 3 mm dikke horizontale aluminium lamellen geven een stijlvolle uitstraling. Je kunt de lamellen kantelen door middel van een handgreepje op één van de lamellen. Je kunt de lamellen niet optrekken zoals bij de jaloezie.

Onze raambekleding zonder boren is niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens stijlvol en functioneel. Ons unieke staalband en magnetische frame zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. Bovendien kun je met onze raambekleding zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen komt en creëer je zo een sfeervolle en gezellige ruimte.

Maar dat is nog niet alles. Onze raambekleding is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een slim ontwerp kunnen onze FrameBlinds jarenlang mee en hoef je ze niet snel te vervangen. Bovendien is onze raambekleding gemakkelijk te reinigen en onderhouden, wat ook nog eens tijd en moeite bespaart.

Wil je meer weten over onze raambekleding zonder boren? Neem gerust contact met ons op via chat, telefoon (0850240061) of mail (hello@horrendraaikiepraam.nl). Wij helpen je graag verder en geven je advies over welke raambekleding het beste bij jouw wensen en situatie past.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk