KeJe Raambekleding is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in raambekleding en horren zonder te boren. Dit is mogelijk dankzij de unieke zelfklevende staalstrips en het magnetische frame.

Waarom zou ik voor KeJe Raambekleding kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor KeJe Raambekleding zou kiezen. Zo zijn onze producten in slechts 5 minuten te plaatsen, waardoor je geen grote klussen hoeft te doen. Indien besteld bij FrameBlinds bieden wij maatgarantie, wat betekent dat we ervoor zorgen dat onze producten altijd passen. Mocht het toch niet passen, dan leveren we kosteloos een passend product.

Hoe worden de maten van KeJe Raambekleding bij jullie opgemeten?

FrameBlinds verkoopt KeJe Raambekleding. Het meten van de maten doen we door middel van een videocall. Zo kunnen we samen met de jou de situatie bekijken en opmeten en zorgen we ervoor dat het product altijd past.

Waar wordt KeJe Raambekleding geproduceerd?

KeJe Raambekleding wordt volledig in Nederland geproduceerd. Wij produceren de producten in de KeJe fabriek in Dronten. De FrameBlinds showroom is gevestigd in Woerden.

Waarom is KeJe Raambekleding uniek?

KeJe Raambekleding is uniek omdat zij raambekleding aanbieden zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. Dit is mogelijk dankzij de zelfklevende staalstrips en het magnetische frame. Bovendien biedt FrameBlinds maatgarantie, wat betekent dat we ervoor zorgen dat onze producten altijd passen.

Kortom, als je op zoek bent naar een eenvoudige en snelle oplossing voor raambekleding zonder te boren, dan is KeJe Raambekleding de perfecte keuze. De FrameBlinds producten zijn in slechts 5 minuten te plaatsen en we bieden maatgarantie, zodat je zeker weet dat het product altijd past. Bovendien worden onze producten volledig in Nederland geproduceerd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk