KeJe Raamdecoratie is hoogwaardige raambekleding zonder gedoe met boren of schroeven. Ontdek de unieke KeJe Raamdecoratie, verkrijgbaar bij FrameBlinds. KeJe is een toonaangevend Nederlands bedrijf gespecialiseerd in raamdecoratie en horren, bekend om innovatieve oplossingen met zelfklevende staalstrips en magnetische frames.

Waarom zou ik voor KeJe Raambekleding kiezen?

Eenvoudige Installatie in 5 Minuten: KeJe Raamdecoratie van FrameBlinds is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij het unieke ontwerp met zelfklevende staalstrips en magnetische frames zijn onze producten moeiteloos binnen 5 minuten te plaatsen, zonder enige vorm van ingrijpende klussen.

Maatgarantie voor Perfecte Pasvorm: Bij FrameBlinds bieden we maatgarantie op KeJe Raamdecoratie. We begrijpen dat elk raam anders is, daarom zorgen wij ervoor dat onze producten altijd perfect passen. Mocht er onverhoopt een maatafwijking zijn, dan leveren we kosteloos een passend product.

Nederlands Vakmanschap: KeJe Raamdecoratie wordt volledig in Nederland geproduceerd, met trots in de KeJe fabriek in Dronten. Kies voor kwaliteit en ondersteun lokaal vakmanschap.

Hoe Meten We de Maten van KeJe Raamdecoratie Op?

Bij FrameBlinds nemen we de tijd om de maten van KeJe Raamdecoratie nauwkeurig op te meten. Dit doen we via een videocall, waarbij we samen met jou de situatie bekijken en de maten opmeten. Zo garanderen we een perfecte pasvorm voor jouw ramen.

Waar wordt KeJe Raambekleding geproduceerd?

KeJe Raambekleding wordt volledig in Nederland geproduceerd. Wij produceren de producten in de KeJe fabriek in Dronten. De FrameBlinds showroom is gevestigd in Woerden.

Waarom is KeJe Raambekleding uniek?

KeJe Raamdecoratie onderscheidt zich door raamdecoratie aan te bieden zonder enige vorm van boren of schroeven. De zelfklevende staalstrips en magnetische frames maken het mogelijk om de producten snel en eenvoudig te installeren. Daarnaast biedt FrameBlinds de unieke maatgarantie, waardoor je met vertrouwen kunt kiezen voor KeJe Raamdecoratie.

In conclusie, als je op zoek bent naar een snelle, eenvoudige en boren-vrije oplossing voor raamdecoratie, dan is KeJe Raamdecoratie de ideale keuze. De FrameBlinds producten zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar worden ook met zorg geproduceerd in Nederland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Woerden om de KeJe Raamdecoratie in het echt te ervaren.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk