Wat is een shutter voor draaikiepramen?

Shutter voor draaikiepramen is een modern en stijlvol alternatief voor traditionele raamdecoratie. Het heeft als voordeel dat je het kunt draaien en dus je lichtinval naar wens kunt regelen. Shutter van FrameBlinds zijn gemaakt van stevig aluminium en worden gemonteerd aan de binnenkant van je raam. Je hebt de keuze tussen open, dicht of een gedeeltelijk gesloten raamdecoratie. Elke shutter heeft een eigen RAL-kleur gekozen die bij jouw interieur past. Daarbij zijn er opties voor zonnebescherming, privacy of ventilatie. Een shutter voor draaikiepramen is dus stijlvol en multifunctioneel!

Hoe kun je de shutter voor je draaikiepramen plaatsen?

FrameBlinds maakt het mogelijk om een shutter voor je draaikiepramen te installeren zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. Je kunt de speciale zelfklevende stalensrips op de ramen bevestigen. Vervolgens plaats je het magnetische frame en voilà, je shutter is klaar voor gebruik. Binnen 5 minuten heb je je raamdecoratie dus geïnstalleerd. Pas het niet? Dan maakt FrameBlinds het product gratis opnieuw en zorgen zij dat het gaat passen. Klaar om van je nieuwe Shutter voor draaikiepramen te genieten!

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk