Raamdecoratie op maat, wat mag je hierbij verwachten?

Raamdecoratie op maat is dé manier om er zeker van te zijn dat je raamdecoratie perfect past. Uiteraard zijn er ook standaard maten te koop, bijvoorbeeld in de bouwmarkt, maar die moet je dan zelf op maat maken voor jouw specifieke situatie. Bij raamdecoratie op maat meten we de maat van je raam exact in, zodat het exact past!

Waarom FrameBlinds?

FrameBlinds is het merk achter de mooie raamdecoratie zonder dat je hoeft te schroeven of te boren. Dit is mogelijk door de unieke zelfklevende staalstrips en het magnetische frame. FrameBlinds raamdecoratie producten zitten zo vast als een huis en zijn door iedereen in 5 minuten te plaatsen. Bij FrameBlinds hebben we een uniek bestelsysteem waarbij we samen met de klant inmeten door middel van videobellen. Zo weet je zeker dat de raamdecoratie op maat perfect past.

Waarom raamdecoratie op maat?

Als je kiest voor raamdecoratie op maat, zal deze beter passen omdat het op maat gemaakt is. Door maatwerk te kiezen, voorkom je dat het product te smal of te breed is of dat het onnodig te lang is en de grond raakt. Door de perfecte pasvorm van de raamdecoratie van FrameBlinds ziet het er strak en luxueus uit, met een minimum aan kieren. Bovendien heeft de raamdecoratie van FrameBlinds geen optrekkoorden, dus deze liggen nooit in de weg op de vensterbank of de vloer als je het product omhoog doet.

Waar past raamdecoratie op maat op?

FrameBlinds maakt raamdecoratie op maat die op vrijwel ieder raam of kozijn past, ongeacht het materiaal waarvan het kozijn is gemaakt. Bij FrameBlinds heb je een ruime keuze aan raamdecoratie, waaronder Plissé, jaloezieën en shutters. Je hebt de vrijheid om de kleur, het type, de stijl, de isolatie en de verduistering helemaal naar wens te bepalen, zodat je raamdecoratie precies aansluit op je behoeften.

Hoe wordt raamdecoratie op maat gemaakt?

FrameBlinds maakt alle raamdecoratie op maat in hun fabriek in Nederland, zodat het na de snelle levering direct past. Er is geen gereedschap, boren of schroeven nodig dankzij de standaard unieke zelfklevende strips en het magnetische frame van de raamdecoratie. Tijdens een videocall met de klant wordt de raamdecoratie gemeten om ervoor te zorgen dat het altijd perfect past, gegarandeerd! Mocht het toch niet goed passen, dan maakt FrameBlinds het product gratis opnieuw zodat het wel past.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk