Wat is raambekleding voor aluminium kozijnen?

Raambekleding voor aluminium kozijnen van FrameBlinds is bedoeld om te voorkomen dat er te veel warmte, licht of kou binnen komt, maar er tevens een fraaie en strakke uitstraling behouden blijft. Bovendien heb je voor de montage van FrameBlinds producten geen gereedschap nodig. Bovendien beschadigt het de kostbare aluminium kozijnen niet. Er zijn 3 verschillende opties: de plissé, de jaloezie of de shutter. 

Waarom is FrameBlinds raambekleding bedoeld voor aluminium kozijnen?

FrameBlinds is geschikt voor aluminium kozijnen omdat het op een zelfklevende manier bevestigd kan worden. Met de unieke zelfklevende staalstrips en het magnetische frame is het mogelijk om zonder te schroeven of te boren de raambekleding perfect op de glaslatten van het aluminium kozijn of draaikiepraam te bevestigen. Het frame om het product is strak van vormgeving en zorgt er voor dat de raambekleding perfect op zijn plaats blijft, zelfs in een schuine situatie als bij draaikiepramen. Deze manier van bevestigen is uniek. FrameBlinds producten beschadigen de aluminium kozijnen niet.

Hoe hang je FrameBlinds raambekleding op aluminium kozijnen?

Het is heel eenvoudig om FrameBlinds op aluminium kozijnen te bevestigen. Door middel van het magnetische frame en de unieke zelfklevende staalstrip is het mogelijk om binnen 5 minuten de raambovenkleding te plaatsen. Er hoeft hiervoor niets geschroefd of geboord te worden. De bestelmaat meet je op door middel van een videocall met FrameBlinds. Door onze ervaring met verschillende soorten kozijnen en het meten garanderen we je een perfecte pasform.

Waarom zou je kiezen voor FrameBlinds raambekleding voor aluminium kozijnen?

Het voordeel van FrameBlinds ten opzichte van andere raambekleding is dat het niet schadelijk is voor de constructie van de aluminium kozijnen. Dit komt door het magnetische frame en de unieke zelfklevende staalstrip. Uiteraard is er, mocht er iets mis gaan, ook nog een maatgarantie. Past het FrameBlinds niet? Dan maakt FrameBlinds het product gratis opnieuw en zorgen zij ervoor dat je gratis een passend product ontvangt.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk