Wat is 'Raam verduisteren zonder boren' en wat zijn de voordelen?

'Raam verduisteren zonder boren' is een revolutionaire nieuwe manier van raamdecoratie zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden. Door de unieke zelfklevende staalstrip en het magnetisch frame, bevestig je de raamdecoratie binnen 5 minuten, zonder gereedschap. Door hier geen boren bij te gebruiken, ontstaan er geen gaten, dit geeft ook weer een extra voordeel. Boren houdt namelijk in, dat er in je muren of kozijnen geschroefd moet worden. Gebruik je daarentegen de unieke zelfklevende staalstrip en het magnetische frame dat door FrameBlinds wordt geleverd met de raamdecoratie, dan lost dit al je problemen op.

Hoe werkt Raam Verduisteren Zonder Boren precies?

Het monteren van raamdecoratie zonder boren is een simpele en kosteneffectieve oplossing voor woonruimteverduisterering. FrameBlinds heeft een handig magnetisch ophangsysteem waarmee je het kant-en-klaar systeem kunt monteren en later weer gemakkelijk los te koppelen. Met behulp van de zelfklevende staalstrips en het magnetische frame, wordt de raamdecoratie zonder boren op de kozijnen of de glaslatten bevestigd. Het enige wat je hoeft te doen, is ontvetten, primer aanbrengen, zelfklevende staalstrips plakken en het kant-en-klaar magnetisch systeem er op klikken.

Welke accessoires heb je nodig voor Raam Verduisteren Zonder Boren?

Hetgeen je precies nodig hebt voor de montage van je raamdecoratie zonder boren wordt geleverd bij je FrameBlinds raamdecoratie. Er wordt een gebruikaanwijzing meegeleverd waarin alle stappen uitgelegd staan:
1) Ontvet je raamdecoratie met doekje 1
2) Primer je raamdecoratie met doekje 2
3) De zelfklevende staalstrips op het kozijn of glaslat plakken (als deze te lang zijn, knip je deze gewoon af met een schaar)
4) Klik het kant-en-klare magnetische frame met de raamdecoratie op de staalbanden.

Om de verpakking te openen is een schaar nodig.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk