Wat is een plissé in frame?

Een plissé in frame is een kleine visuele verandering die eenvoudig aan elk raam kan worden toegevoegd om een unieke look te creëeren. Het biedt warmte en privacy terwijl het meer stijl en karakter aan een omgeving toevoegt. De plissé blinds van FrameBlinds kunnen worden aangepast aan de stijl van een kamer, en het aanpassen van de plooien kan u helpen om meer privacy te benutten zonder het zonlicht te verminderen. Bovendien zijn frameblinds gemakkelijk te installeren zonder schroeven of boren.

Wat zijn de voordelen van plissé in frame?

De grootste voordelen van plissé in frame zijn het gemak van installatie. Je hebt geen schroeven nodig, en je kunt de plisséblinds aan de binnenkant van je ramen monteren, waardoor externe verstoringen en storingen in het gebouw worden voorkomen. Ook zijn frameblinds zeer duurzaam en duurzaam, en ze zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, stijlen en groottes die aan elke stijl kunnen worden aangepast.

Hoe gaat FrameBlinds de plissé in frame plaatsen?

FrameBlinds gaat er alles aan doen om te zorgen dat je plissé in frame perfect past. Door middel van een videocall met de klant wordt de maten van elk raam gemeten. Is het product na toezending toch niet passend op het raam? Dan maakt FrameBlinds het product gratis opnieuw en zorgen zij dat het wel passend is.

Kijk voor meer informatie op onze website om je perfecte Plissé in FrameBlinds te vinden. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg naar de perfecte FrameBlinds Plissé!

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk