Wat zijn draaikiepramen of kiepramen?

Draaikiepramen, ook wel kiepramen genoemd, zijn typische ramen die zowel kunnen draaien als waarbij ook de bovenzijde van het raam naar binnen kan kiepen waardoor een ventilatiekier ontstaat. Het draaikiepraam het een greep die je kunt draaien in verschillende standen. Ierder stand staat voor een andere functie.

Waarvoor FrameBlinds jaloezieën kiezen?

FrameBlinds jaloezieën zijn de perfecte oplossing voor draaikiepramen, omdat ze u toelaten om de privacy en lichtregulatie te regelen zonder dat je ermee hoeft te schroeven of te boren. FrameBlinds jaloezieën zijn gemakkelijk te installeren met zelfklevende staalstrip en magneetframe. Er zijn meerdere kleuren te kiezen voor zowel de lamellen als het frame, waarmee je de perfecte look en stijl voor je woning creëert. De lamellen kun je kantelen door middel van een tuimelstaafje. Wil je de jaloezie omhoog of naar beneden doen, dan doe je dat gemakkelijk door hem te bedienen aan het handgreepje wat op de onderlat bevestigd is. Je hebt dus nooit lelijke en lastige koorden.

Welk materiaal is geschikt?

De FrameBlinds jaloezieën voor draaikiepramen zijn gemaakt van aluminium. Aluminium jaloezieën hebben de minste onderhoud nodig en zijn bestand tegen vocht en schimmel. Hoewel het schoonmaken enige tijd en geduld vergt is het fijn dat het mogelijk is. Vlekken zijn dan ook gemakkelijk te verwijderen.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Jaloezieën zijn erg praktisch voor draaikiepramen. Je kunt met jaloezieën prima de hoeveelheid licht regelen. Ook houden ze de grootste warmte buiten. De nadelen van jaloezieën kunnen zijn dat je het niet volledig donker kunt maken en dat er betere producten zijn om grote warme of kou tegen te houden (FrameBlinds Plissé).

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk