Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van dakkapel raambekleding?

Het kiezen van de juiste dakkapel raambekleding is een belangrijke beslissing. Je moet verschillende factoren overwegen voordat je een keuze maakt. Dit omvat je budget, stijl en comfortbehoeften en veiligheid.

De reguliere beschikbare soorten raamdecoratie (te koop bij bouwmarkten) worden in een dakkapel vaak gemonteerd over de hele breedte van de dakkapel. Door de beperkte hoogte tussen het plafond en het raam, kunnen ramen niet meer draaien of kiepen. Zelfs als je rolgordijnen op ramen monteert kunnen deze door de steuntjes vaak niet volledig meer open draaien. 

 

Welke producten zijn geschikt voor dakkapel raambekleding?

FrameBlinds raamdecoratie is uitermate geschikt voor dakkapel raambekleding. Ze worden op het kozijn of het draaikiepraam gemonteerd door middel van de unieke zelfklevende staalstrips en het magnetische frame. Alle soorten worden zonder hinderlijke koorden bediend. Hierdoor kunnen ramen onbelemmerd draaien en kiepen. Er zijn verschillende soorten leverbaar, met ieder zijn eigen eigenschappen.

  • FrameBlinds jaloezieën: de aluminium jaloezieën zijn een zeer populaire optie. Ze zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar, waardoor je de kamer eenvoudig kunt aanpassen aan je algehele inrichting. Aluminium jaloezieën zijn vrij betaalbaar en kunnen goed tegen vocht. Ze zijn daarnaast eenvoudig te reinigen. Je kunt er heel goed het licht mee reguleren, maar niet volledig donker maken.
  • FrameBlinds Plissé: FrameBlinds Plissé is een perfecte oplossing als je naar iets stijlvols en elegants zoekt. Ze zijn standaard top down en bottom up en voorzien van unieke remmetjes in de trekstijlen. er zijn 3 varianten: doorzichtig, lichtdoorlatend en verduisterend.
  • FrameBlinds shutters: shutters is een vorm van raamdecoratie die bestaat uit horizontale 3 mm dikke aluminium lamellen. Shutters hebben een hele luxe uitstraling. Shutters bieden absoluut privacy, regelen de lichtintensiteit in een kamer en zijn er in veel verschillende RAL-kleuren. Ze kunnen niet omhoog gedaan worden. Regeling van licht gebeurt door het voor- of achterover kantelen van de lamellen. Dit gebeurt door een bedieningsclip aan 1 van de lamellen.

Wat moet ik op letten bij het opmeten van dakkapel raambekleding?

Voor de prijs kunt u volstaan met de maten van het glas in te geven op onze website. U krijgt dan direct de prijs te zien. Op een later moment, wanneer u besluit te bestellen, meten we samen in door middel van een videogesprek. Wij garanderen de maat. Mocht een product niet passen, dan krijgt u van ons gratis een nieuwe.

Hoe monteer ik dakkapel raambekleding?

Meestal is het monteren van raambekleding een moeizaam karwei. Met FrameBlinds kun je echter in slechts 5 minuten je raambekleding plaatsen, zonder dat je hoeft te schroeven of te boren. De unieke zelfklevende staalstrips en het magnetische frame zorgen ervoor dat het zo stevig als een huis zit, maar ook gemakkelijk verwijderd kan worden als dit om wat voor reden dan ook (tijdelijk) wenselijk is.

  • Klantbeoordeling 9,8/10
  • Gratis verzending
  • Videocall maatcheck, je maten kloppen altijd!
  • 2 jaar garantie
Ik heb een vraag
Prijsopgave maken


“Ik vind de lichtdoorlatende plissé een heel mooi en strak product. Super makkelijk te monteren! Fijne hulp bij de videocall.”

Celina Hagebeuk


“Na goede meethulp probleemloos binnen enkele minuten geplaatst. Ik had ook de inzethorren erbij besteld, dat is echt gewoon erin zetten. Super bedankt!”

Linsey Molendijk